Szövetségi döntések a Covid-19-hez kapcsolódóan!

Kedves Egyesületek! Kedves Versenyzők!

Az MF(S)SZ elnöksége a Covid-19 vírus-helyzethez kapcsolódóan új döntéseket, határozatokat fogadott el, amelyek a következő időszakban a versenyeket érintik:

29/2020. 11.07. határozat: Elnökség 7 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett azt a határozatot hozza, hogy a Covid vírushelyzetre tekintettel, a 2020/2021-es versenyévad ranglista versenyek nevezési határideje a verseny napját megelőző szerda 24:00 óra, a sorsolás a verseny napját megelőző péntek 12:00 óra.

A fenti rendelkezés már a szombati 2. Összevont versenyre is vonatkozik, azaz a nevezési határidő szerda éjfél, a sorsolás pedig péntek 12 óra!

30/2020. 11.07. határozat: Elnökség 6 igen, 1 nem és 0 tartózkodás mellett azt a határozatot hozza, hogy Covid vírushelyzetre tekintettel a Versenynaptárban rögzített verseny megrendezésétől, az eseményt megelőző 3 nappal, írásban elálló rendező (klub) szankcióval nem büntethető, valamint az adott eseményre a szövetség új helyszínt jelöl(het) ki. Amennyiben az adott versenyre, helyettesítő helyszín nem jelölhető ki, az esemény törlésre kerül a Versenynaptárból.

A mai kormányzati bejelentés érintheti a szombati 2. Összevont verseny megrendezését is. A rendezvény helyszínéről és lebonyolításáról a keddi napon ad tájékoztatást a szövetség.

31/2020. 11.07. határozat: Elnökség 5 igen, 2 nem és 0 tartózkodás mellett azt a határozatot hozza, hogy Covid vírushelyzetre tekintettel, adott versenyre az elvárt jelentkezés-számtól (átlagtól) 50%-al kevesebb létszámú sportoló nevez, ebben az esetben, a versenyrendezővel egyeztetve, a szövetség törlheti az adott sporteseményt. A rendezvény törléséről a szövetség Web (www.squash.hu) és Facebook (Magyar Fallabda (Squash) Szövetség) oldalán értesíti az érintetteket.

Share this post