Eredmények-A és B-kategóriás ranglista verseny Szegeden

B kategória: Már a szombati nap elején lehetett érezni, hogy nagyon hiányzott mindenkinek a versenyzés és az elmúlt pár hónapos kihagyás látszott is a játékosokon.
Ennek ellenére nagyon komoly mérkőzések kerekedtek ki a nap végére. Sajnos Kiss Dani sérülése miatt nem tudott indulni, de az ő ágáról a kvaliból induló Jeszenszky Zoltán szépen végigmenetelt, a végén Rózsa Barni tudta megállítani.
A döntőben az előbb említett játékos simán 3:0 arányban tudott diadalmakodni Füzes Alexander, aki egész nap kiegyesúlyozottan hozta mérkőzéseit. Összességében pozitívan értékelem a versenyt és remélhetőleg valami lendületet tudtunk belevinni a versenynaptárba, ami a novemberi leállás óta az első megmérettetés volt a MF(S)SZ által rendezve.

1. Rózsa B
2.Füzes A
3. Jeszenszky Z
4.Szilvássy A

A kategória: Remek mezőny gyűlt össze Szegeden az év első A kategóriás ranglista versenyén. A mezőny erejét mutatja, hogy rengeteg szoros mérkőzés született és köztük volt 1-1 nemzetközi színvonalú meccs is. A hétvége embere Kamocsai BEndegúz, aki a 4-be ment, viszont ott 2 mérkőzésen is 2:3 arányban mardt alul, egyenként 65 éss 59 perces mérkőzések során.
Előbb Sebők Benedek, majd Takács Beni verte meg.
Az alsóházban Hoffmann Peti hozta minden mérkőzését, miután Farkas Balázs verte a négy közé jutásért.
Vegső sorrend:

1.Farkas B
2. Sebők B
3. Takács B
4.Kamocsai B
5.Hoffmann P
6.Simon D
7.Nagy S
8.Kispéter Á
9.Szabóky M

A rendezvény főszervezője, Hoffmann Péter beszámolója.

Share this post