Lóczy Attila a nyíregyházi B-kategóriás ranglista verseny győztese!

Bottyán István beszámolója: Sikeresen lezajlott Nyíregyházán a D Fitness Központban a 2021 es év első B kategóriás versenye. A vírushelyzet rányomta a bélyegét erre a napra is , de aki eljött remek hangulatú jó meccseket játszhatott és láthatott.

 Az első körös meccseknél a papírforma érvényesült egy meccs kivételével. Az első kiemelt Török Zoli rögtön az első körben összekerült a helyi színeket képviselő és a ranglistán pillanatnyilag nem szereplő Bottyán Istvánnal , aki a saját pálya előnyeit élvezve 3-1 arányban megnyerte a mérkőzést.

 A következő körben a döntőbe jutásért már mindkét meccs kemény küzdelmeket hozott. A felső ágon Füzes Alexander 0-2 ről fordítva nyerte meg a meccset Bottyán ellen , míg az alsó ágon Lóczy Attila szintén 3-2 re végletekig kiélezett meccsen diadalmaskodott Országh Peti ellen.

 És attila lendülete itt nem fogyott el , a döntőben szintén egy szoros meccsen 5 szettben nyert Alexander ellen ! A harmadik helyet Bottyán Istvánnak sikerült megnyernie Országh Peti ellen.

 Az ötödik helyet végül Török Zloi nyerte ,először az idősebbik Gulyás , majd a fiatalabb legyőzésével. Az 5-6 hely küzdelmeinél Bencének ragyogó játékkal  sikerült 5 szettre kényszerítenie Zolit.

  Reméljük a járvány helyzet egyre gyengülni fog és minél hamarabb nagyobb létszámú versenyeket rendezhetünk újra a D Fitness-ben!!!

Share this post