Csapatbajnokság 2. forduló_IV. osztály beszámolók

Hétvégén került megrendezésre az Országos Csapatbajnokság 2. fordulója. A IV. osztály csapatai Százhalombattán és Nyíregyházán találkoztak.

A forduló beszámolói:

Omega Sportcentrum-Udvardi Eleonóra: Lezajlott a CSB 2. fordulója. Mivel egy csapat nem tudott megjelenni, így az első körben egy mérkőzéssel indult el a verseny. Ahogy megérkezett a többi csapat, elkezdetek benépesülni a pályák is. A fordulót a hazai színekben versenyző Best of 5 csapata szett veszteség nélkül fejezte be. A soproni Mega SE II. csapata a Go Ahead IV. csapatával 2:2 döntetlent játszott, de a több nyert szett miatt övék lett a győzelem. Az Alba Török SE és a Go Ahead IV. csapata sajnos ebben a fordulóban nem jártak sikerrel, míg az újonc Pécsi Fallabda SE csapata egy győzelemmel zárta a második fordulót.

D Fitness Sportcentrum-Bottyán István:

Nyíregyházán került megrendezésre a IV. osztály “B” csoport második fordulója, ami kicsit érdekesen alakult. A Go Ahead SC SE V. csapata pár nappal a verseny előtt jelezte , hogy nem tud kiállni. Ezek után a kiírásból adódott, hogy a CSC III és a Colosseum II csapatainak egy meccsre kellet volna leutazniuk, amit a közös egyeztetés után ugyanazon a napon lejátszottak a Marcibányi téren, ahol a CSC III 4/0 arányban nyerte a csatát.   Így három csapat találkozott nálunk. És itt volt még egy kis bibi, a CSC II sajnos csak három emberrel tudott kiállni. A forduló előtt még mindhárom csapatnak esélye volt a csoport győzelemre, de az emberhátrány miatt a CSC II mindkét meccset elvesztette, így jöhetett a D Fitness SE és a Szeged-Tisza Squash SE II. közötti mérkőzés  a győzelemért, amit a D Fitness SE 3-1 arányban nyert meg, és így első helyről , míg a szegedi csapat a második helyről várhatja a rájátszást.

Share this post