Püski, Nagy, Takács és Tóth győzött az összevont versenyen

Hétvégén Szegeden játszottak a hazai fallabdások. Az 2. Összevont verseny beszámolóját Hoffmann Péternek köszönjük:

Remek kis összevont versenyt láthatott a hétvégén, a szegedi Squash Clubba kilátogató szurkolók, 54 nevezés érkezett a hétvégére, ami úgy gondolom, hogy egy szép szám ebben az időszakban.
Mindkét nap reggel a Szegedi Sütödék friss pogácsáit fogyaszthatták el a játékosok és a vendégek.
Szombaton az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület dobta fel a hangulatot parádés előadással.

Szombaton A és C kategória versenyzői csaptak össze, kiélezett mérkőzésekből nem volt hiány és a hosszú mérkőzéseknek köszönhetően este fél 7kor lett vége a napnak.

A kategóriában Püski Lénárd magabiztosan nyert, Sebők Beni ezüstöt szerzett és Takács Benedek 3. lett, Nagy Simont megelőzve.

C kategóriában az egész nap tökéletesen menetelő Hódi György és Nagy Levente vívott egy végletekig kiélezett csatát, amit Levi nyert döntőszett 11:8-ra.
A bronzmeccsen Bognár Koppány és Kozma Jani harcolt, amiből Koppány most jobban jött ki és elcsípte a bronzérmet.

B kategóriában nem volt meglepetés, Takács Beni könnyed játékkal vert meg mindenkit.
A döntőben Mannheim Martin jutott, aki egy színvonalas elődöntőben vetett véget Kiss Máté Csenge menetelésének. Csenge a harmadik helyért szépen behúzta a mérkőzést Országh Petit legyőzve.

D kategóriában a legmesszibbről érkező játékos megérdemelten nyerte meg ezt a kategóriát.
Tóth Peti nagyon magabiztos játékkal rukkolt elő és az elődöntőben Széll Andrást, majd a döntőben Barta Petit verte meg. A “nagy visszatérő” Vas Bence a bronzérmet szerezte meg. Köszönjük a támogatónknak, a Mórahűtő Kft-nek a támogatást!

Share this post