Összevont verseny második nap

Farkas János beszámolója:

A szombati remekül sikerült versenynap után, újra pattogott a labda a Tatabányai Squashberek Sport Centrumban. Vasárnap a “B” és a “D” kategóriában léptek pályára a játékosok. Voltak olyanok is, akik mindkét nap vállalták a megmérettetést és bizton állíthatom megemelem előttük a nem létező kalapomat. Konkrétan Sáli Barnabás, Mannheim Martin és Szebeni Péter a fent említett személyek.

Szebeni Péter meg is nyerte a “B” kategóriát, a fiatal Sáli Barnabás ellen nyert a döntőben. Harmadik helyen a “házi” bronz mérkőzést Lóczy Attila nyerte Kirner Ricsi ellen.

A “D” kategóriában szintén hazai játékos végzett az élen Farkas Dániel személyében. Vele úgy gondolom a továbbiakban a magasabban sorolt versenyeken találkozhatunk a közel jövőben. Második helyen Takács Alexandrosz végzett, a harmadik pedig Bencsik Balázs lett. Ő Balogh Sándort verte meg egy ötszettesben.

A verseny után, aki akart regenerálódhatott egy szaunával és egy Gatoreddel. Számomra öröm volt újra látni régi ismerősöket és találkozni sok új lelkes fallabda játékossal.

Share this post