A-s verseny Tatabányán

Most szombaton, Tatabányán a Squashberek Sport Centrumban került megrendezésre a felnőtt “A” kategória következő fordulója.A versenyt megelőző napokban, sajnos a második kiemeltként rangsorolt Kamocsai Bendegúz, sérülés miatt visszalépett, így ez újra sorsolást vont maga után.Tele nyolcas táblára szűkült a mezőny, ezért a szervezők két pályára írták ki a mérkőzéseket.

A versenyt Takács Benedek nyerte, aki a döntőben Simon Dánielt verte 3/0 arányban.A bronzmérkőzésen pedig Szebeni Péter Nagy Simont győzte le magabiztosan. A helyosztókon Rózsa Barnabás nyert Chukwu Hannah ellen 3/2-re. Ez volt az 5-6 helyért.Míg Mannheim Martin 3/0-ra verte Bíró Balázst a 7-8 helyért 

Az egyik szemem sír, mert mint látjátok nagyon szűkös volt a mezőny /ha jó az infóm a “D” kategória el is maradt, pedig Pesten került volna megrendezésre. A nőit mondjuk megszoktuk, hogy nem lett megtartva, pedig már három nevező is volt! /, de a másik pedig nevet, mert remek kis meccseket láthattunk, egy két nagyszerű egyéni teljesítménnyel fűszerezve.

Magyar fallabda, gyerünk, ébresztő!

Farkas János beszámolója 

Share this post