Az amatőr versenysorozat 3. állomása szombaton Budaörsön

Szokatlanul kevés nevezővel vágtunk neki az Amatőr Squash Bajnokság 3. fordulójának a Budaörsi Squash Központban. A férfiaknál 8 fő, a hölgyeknél 3 fő vett részt a versenyen. Az előbbinél nyolcas svájci táblán, az utóbbinál körmérkőzésen mérték össze a tudásukat a játékosok.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Amator-ferfi-dobogo-1024x986.jpg a fájlnév

Nagyon szoros meccseket játszottak a fiúk! A mérkőzések közel fele 3/2-re végződött! Épp ezért nagyon jó volt látni, hogy a szoros eredmények ellenére végig sportszerűen, jó hangulatban folyt a játék!

Az egyik elődöntőt Sarkadi István nyerte Csóka Péter ellen, úgy hogy 0/2-es állásból fordított, a másikat pedig Font Attila nyerte Czigléczki Gábor ellen szintén 3/2-re.A 3. helyért Csóka Péter nyert Czigléczki Gábor ellen úgy, hogy Gábor 0/2-ről, még kiegyenlített, de a végére nem maradt ereje!A döntőt Sarkadi István nyerte Font Attila ellen 3/1-re jobb kondíciójának köszönhetően.

A hölgyeknél György Melinda magabiztosan 3/0-ra hozta mindkét  meccset. A második Bódi Tímea lett, Siha Melinda pedig a harmadik.

Eleinte bizonytalanok voltunk, hogy esetleg csoportokat kellett volna csinálni a fiúknál, hogy több meccset játszhassanak, de utólag jó döntésnek bizonyult a nyolcas tábla. A sok szoros mérkőzés miatt így is elfáradtak a srácok!😁👍”

Lőrinczi Attila beszámolója

Share this post