Csatlakozási felhívás a Híd Kárpátaljáért Programhoz

A Nemzeti Versenysport Szövetség a magyar sport meghatározó szervezeteinek vezetőivel közösen összefogásra és segítségnyújtásra hívja a magyar sportszervezetek tagjait, a sportolókat, az edzőket, más sportszakembereket, a magyar sport lelkes szurkolóit, hogy vegyenek részt a közös összefogásban és csatlakozzanak az adománygyűjtéshez, a háború elől menekülők és annak következményeitől szenvedők segítése érdekében.

A minden jóakaratú embert megdöbbentő ukrajnai háborús helyzetben nekünk is kötelességünk segítséget nyújtani, ezért csatlakoztunk az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülőket segítő Híd Kárpátaljáért Programhoz.

A segítségnyújtó akcióhoz háromféleképpen is lehet csatlakozni:

  • 1357-es telefonszámon elérhető „Híd Kárpátaljáért” adománygyűjtő vonalra érkező minden hívás 500 forint támogatást jelent.
  • Pénzbeli felajánlások a Nemzeti Összefogás számlaszámára juttathatóak el: 11711711-22222222
  • Tartós élelmiszer segélycsomagokat a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt irodáiba országszerte várják.

Share this post