A Juniorok csaptak össze a hétvégén az Omega Sportcentrumban

Az elmúlt hétvégén Százhalombattán került megrendezésre a Junior versenysorozat soron következő állomása. A megszokott sémát követve két pályán a fejlődő gyerekek játszottak, velük párhuzamosan két pályán a haladó játékosok is megkezdték a versenyt. Hála istennek, és egy- két megszállott junior edzőnek a fejlődő létszám utolérte, néhány korcsoportba meg is haladta az utánpótlás versenyzők létszámát.

Felmerült a gondolat, hogy közép és hosszabb távon át kellene gondolni a junior versenyek időrendjének beosztását, esetleg struktúráját is. Egy szó, mint száz, fél háromra lett vége a kezdők versenyének. Ezt követően mind a négy pályát a haladó játékosok vették birtokba.

A győztesek:

  • Lány U15  Zsoldos Lili, Gubik Jázmin, Bednár Nóra Kata
A képhez tartozó alt jellemző üres; LU15.jpeg a fájlnév
  • Lány 17  Juhász Nóra, Vass Anna, Deme Dorka
A képhez tartozó alt jellemző üres; LU17.jpeg a fájlnév
  • Fiú 13  Sáli Máté, Lőrinczi Ákos, Weiner Miksa 
A képhez tartozó alt jellemző üres; FU13.jpeg a fájlnév
  • Fiú 15  Czakó Vince, Juhász Nóra, Németh Nándor 
A képhez tartozó alt jellemző üres; FU15.jpeg a fájlnév
  • Fiú 17  Sáli Barnabás, Szabolcsi Márk, Németh Nándor 

Amint látjátok többen két korosztályban is indultak és sikeresen is szerepeltek. Ami a nap meccsét illeti, bizton állíthatom, egy ideig nem fogom elfelejteni az Ákos vs. Miksa derbit! Volt ott minden, amiért érdemes ezt az egészet csinálni! A legjobb promo anyag lenne szerintem egy ilyen gyerekmérkőzést feltenni a netre, bemutatni, lejátszani. Ha ez nem hozza meg a gyerekek kedvét a fallabdához akkor semmi.

Szeretném megköszönni Király Zsolt segítségét a fejlődő verseny lebonyolításáért, átírásáért , profi munka volt! Valamint a Battai klubnak, akik még frissensült meleg ételekről is gondoskodtak a verseny ideje alatt! 

Sok pihenő idő nem lesz fiatalok, mert jövő hét végén már Diákbajnokság a Cityben.

Farkas János beszámolója

Share this post