Hétvégi versenyek

Kedves játékosok!

A hétvégén több verseny is megrendezésre kerül, ezek sorsolása és időrendje elérhető a versenynaptárban. Pár egyéb információ a versenyekkel kapcsolatban:

Nyíregyházán szombaton A és C ranglistaverseny lesz, melyen Spanyol vendégjátékosok is szerepelnek. Az A-s versenyen Perez Augusto Ortigosa indul, aki PSA versenyzőként első kiemelést kapott. A versenyen az első két pálya be lesz kamerázva, a mérkőzések online követhetőek lesznek, a közvetítés linkjét holnap a verseny előtt tesszük közzé.

Ugyancsak szombaton kerül megtartásra az RSC-ben az amatőr verseny döntője, mely 10:00 órakor kezdődik, és várhatóan 15:00 óráig tart. A versenyre automatikusan kvalifikálták magukat a selejtezőkön a legjobb nyolcban végzett versenyzők. Mindemellett mivel nem minden kvalifikált játékos tud/szeretne indulni a döntőben, a döntőre is nevezni kellett, hogy a szervezők készülni tudjanak sorsolással, időrenddel, valamint a szükséges pályák foglalásával.

Vasárnap 10:00 órától a B-s versenynek a tatabánya Squashberek ad otthont, míg a D-s verseny a szegedi MyDay sportközpontban kerül megrendezésre, az alacsony nevező létszám ellenére.

Jó versenyzést kívánunk!

Share this post