Utánpótlás verseny Százhalombattán

Október 08.-án szombaton megrendezésre kerül a szezon első utánpótlás ranglistaversenye a százhalombattai Omega Sportcentrumban. A versennyel kapcsolatban Püski Lénárd utánpótlás szövetségi kapitány az alábbi, utánpótlás válogatottat érintő fontos információt teszi közzé:

“Kedves Juniorok!

Szeretnék tájékoztatni minden junior játékost, edzőt és szülőt, hogy minden junior, aki esélyes bekerülni a bő válogatott keretbe, kérem nevezzen az első Utánpótlás versenyre Százhalombattára. Kivéve, akik a nemzetközi Nordic Junior Openen (okt. 6-9) indulnak. 

Szülőknek fontos információ, hogy a versenyen 13 órakor egy szülői értekezletet tartok, ahol lehetőség lesz bemutatkozni, illetve jobban megismerni egymást.

A verseny után a látottak és eredmények alapján összeállítok egy bő válogatott keretet U13, U15, U17 és U19 kategóriákban. Természetesen a tavalyi év eredményei is közrejátszanak a döntésben.

A válogatott bő keret első összetartása a City Squash Clubban 2022. október 22-23 hétvégén kerül lebonyolításra. Kérem, hogy erre az időpontra ne csináljatok programot! 

Az egész éves részletes felkészülési tervet a szülői értekezleten, illetve az első összetartáson fogom ismertetni.

Addig is jó felkészülést kívánok mindenkinek!
Ha segítségre van szükségetek vagy bármilyen kérdés felmerül nyugodtan hívjatok!

Püski Lénárd

+36 20 806-4228

puskilenard01@gmail.com

Share this post