4. Nissan Masters – Aktív Squash Club

A 35 év feletti játékosok 2023-as első versenye az elmúlt hétvégén az Aktív Squash Clubban került megrendezésre. Ez a körverseny 4. állomása, s az egyetlen budapesti esemény a szezonban – ezzel is ösztönözve az egész országot, hogy kapcsolódjon be a játékba.

Lőrinczi Balázs klubvezető beszámolója:

📝 “57 nevezésből végül pár induló visszalépésével indult a verseny, ahol az eddigi legtöbb női játékos lépett pályára. Természetesen most is voltak többen, is akik két kategóriában is neveztek a férfiak között. Női, B (amatőr), 35+, 45+, és 55+ kategóriában folytak a mérkőzések 9-18 óráig. Rengeteg izgalmas játszma zajlott mind a női, mind pedig a férfi mezőnyben.

A nap folyamán online közvetítés is ment a 3-as pálya eseményeiről, amit ezen a linken tudtuk visszanézni: https://youtu.be/iKj7QIuXZ-s .

A Nissan jóvoltából pedig egy igazán különleges NISSAN X-TRAIL-t volt lehetőségünk megismerni, ami egész nap a klub előtt várta az érdeklődőket. Ezúton is köszönjük a NISSAN támogatását!

A mérkőzések közül kiemelném a Női mezőnyben Pocsaji Anita és Udvardi Nóri összecsapását, ahol Anita bravúrosan 0:2-ről fordított Nóri ellen. Erdei Évi 2 év kihagyás után lépett pályára és igazán izgalmas játékot nyújtott a későbbi győztes Kékesi Zsuzsi ellen. A 45+ végső négyesének (Krasznai Gábor, Kovács Zsolt, James Hyatt, Rabi Illés) minden meccse kiemelkedő volt, ahol James vívta ki a bajnoki címet. Végül pedig megemlíteném, hogy Szabóky Marci szett veszteség nélkül nyerte korosztályát!

Ezúton gratulálok minden résztvevőnek, kiváltképp az Aktív Squash Club lányainak Pocsaji Anitának, Kozma-Erdei Évinek és Kormos Katának, illetve a B kategória nevezőinek Kovács Lászlónak, Sárai Viktornak, Török Miklósnak, Markó Györgynek! Üdv a 35+ kategóriában, Makra Roli! :)”

A dobogósok:

Hölgyek:

🏆Kékesi Zsuzsi

🥈Pocsaji Anita

🥉Kozma-Erdei Éva

Férfi 35+ :

🏆Szabóky Márton

🥈Pásztor Gergely

🥉Makra Roland

Férfi 45+ :

🏆James Hyatt

🥈Kovács Zsolt

🥉Rabi Illés

Férfi 55+ :

🏆Krasznai Gábor

🥈Forrási Zsolt

🥉Rubányi Péter

Férfi B:

🏆Markó György

🥈Kovács László

🥉Sárai Viktor

Gratulálunk minden résztvevő játékosnak! 👏

Képek és részletes eredmények: a Facebookon

Videó: a TikTokon

A versenysorozat következő állomása 2023. február 11-én Békéscsabán lesz. A klub vezetése elképzelhető, hogy a Győrben már tapasztalt módon két egynapos versenyre bontja az eseményt az időrend tartása – és a beígért disznóvágás – okán. A kiírás hamarosan elérhető lesz a Versenynaptárban.

Share this post