Croatian Junior Open magyar eredmények

Március 17-19 között között rendezték Zágrábban a juniorok európai körversenyének aktuális állomását. A 72 játékosból 4 fiatal képviselte hazánkat, eredményeik:

U15 lány: Gubik Jázmin 4.

U15 fiú: Czakó Vincze 2., Kárai Botond 4.

U17 fiú: Németh Nándor 6.

U19 fiú : Sáli Barnabás 2.

Gratulálunk a fiataloknak, Vincze és Jázmin beszámolóját olvashatjátok alább.

Czakó Vincze:

“A versenyen 2.helyezést sikerült elérnem.

Az első meccsemet egy ausztriaival játszottam akit sikerült simán megvernem A második meccsemet egy jó barátommal David Petrescu-val (ROU) játszottam akit sikerült 3:0 arányban legyőznöm. A harmadik meccsemet a csoportelsőségért játszottam egy lengyellel, Tymon Pawluk-val akit sikerült 3:0 arányban megvernem. A negyedik meccsemet ismét egy jó barátommal David Focsanshi-val (ROU) akit jó játékkal sikerült 3:0 arányban legyőznöm. A döntőt egy svájci gyerekkel játszottam aki a BU15 nemzetközi ranglistáján az ötödik. Sajnos ezt a meccset szoros szettekkel elvsztettem 1:3-ra

Köszönöm szépen a felkészítést Török Andrásnak és Lőrinczy Attilának.

Köszönöm szépen a támogatást a Vass családnak , az Éltexnek ,a Power Beltnek és a Pesti Sportnak.

Gubik Jázmin:

“A hétvégén a Zágrábban megrendezett Croatian Junior Openen vettem részt, ahol negyedik helyen végeztem. Nagyon tanulságos volt számomra ez a verseny. Összeségében jó meccseket játszottam és szerintem amelyik meccseket kikaptam, azokból is sokat tanultam.
Három meccset sikerült megnyernem 3:0-ra, kettőt pedig kikaptam 0:3-ra és 1:3-ra. Nagyon jól éreztem magamat a hétvégén.
Ezúttal is köszönöm a felkészítést Farkas János edzőmnek és az anyagi támogatást a szüleimnek.
Gratulálok a többi játékosnak is!”

Share this post