Mohamed ElShorbagy – Farkas Balázs bemutató

Óriási sikert hozott a vasárnap délután megrendezésre kerülő Shorbagy- Farkas bemutató mérkőzés, ami az egyik extra eleme volt a hétvégi Éltex Hungarian Masters Opennek!

400 néző előtt az üvegpályán egy világszínvonalú mérkőzésen a korábbi világbajnok és világelső Mohamed El Shorbagy 3/1-re győzte le ötszörös magyar bajnokunkat Farkas Balázst, aki méltó ellenfele volt a világsztárnak.

Igazi squash csemegét láthatott a közönség, látványos labdamenetek, fantasztikus hangulat volt a mérkőzésen. Aki nem tudott jelen lenni, online nézhette a rendezvényt, ami a későbbiekben még Krajcsák Márk kommentálása mellett megtekinthető lesz. Az M4 Sport és a Hír Tv a helyszínen volt jelen, melyet hétfő este már láthatunk is a sporthíradókban, valamint számos hírcsatorna beszámolt az eseményről:

M4Sport

Nemzetisport

Blikk

Origó (videó)

HírTV (videó)

Magyar Nemzet

Bors

Ripost

Sikeradó

Publi24.hu

Hírnavigátor

Szombat este Shorbagy a legjobb magyar junioroknak szerzett fantasztikus, életre szóló élményt egy közös edzéssel. Láthatták a világbajnok profizmusát, alázatát és az a tisztelet és szeretet, ahogy a szüleiről beszélt, megható volt a jelenlévők számára. Célja újra a világelsőség, melyhez jó úton halad, jelenleg már második a ranglistán.

Share this post