2. Utánpótlás Ranglista és Fejlődő verseny

Szombaton a City Squash Clubban került megrendezésre a 2. Utánpótlás Ranglista és Fejlődő verseny. A tornáról Farkas János beszámolóját olvashatjátok.

A jelentkezők számának köszönhetően meg lett tartva a fejlődő csoportoknak is a verseny. Itt kiemelném Nagy Feri és a helyi klub edzőinek a munkáját, mert ők adták a kezdő játékosok túlnyomó részét. Egy új lebonyolítási rendszerrel próbálkoztak a szervezők, délelőtt a fejlődő és a fiatalabb kategóriákban indulók mérték össze tudásukat. A kezdőknél mindenkit egy emléklappal díjaztunk.

Az U11 fiú kategóriában nagyon komoly körbeverések lettek, végül Klausz Norman nyert, mögötte Szentpáli Andor és Czupor András végzett.

Az U13 lányoknál Kun Krisztina magabiztosan hozta az első helyet, második Poczok Luca, harmadik Frank Méa lett.

A fiúknál Lengyel Péter, Szunomár Huba, Németh Norton lett a sorrend.

Délután jöttek az U15-17-19-es kategóriák.

Az U15 lányoknál Kovács Brigitta lett az első, második Kun Krisztina, harmadik helyen Moravcsik Emese zárt.

A fiúknál a feljebb indulásoknak köszönhetően egy 16-os tábla telt meg. Kárai Botond szettveszteség nélkül nyert, második Sáli Máté lett, harmadik helyen Sebestyén Dániel végzett.

U17-ben a lányoknál Zsoldos Lilié lett az arany, az ezüst Szűcs Boglárka, a bronzérem pedig Dévényi Flóra nyakába került.

A fiúknál Németh Nándor nem talált legyőzőre, második Kárai Botond, harmadik Gulyás Attila lett.

A legidősebbeknél U19-ben Szabolcsi Márk aranyérmes, a dobogó második foka Gulyás Attiláé, a harmadik helyezett pedig Makra Máté lett.

Szívből gratulálunk mindenkinek és köszönjük a remek szervezést Böhm Gabriellának!

Share this post