November 25. A-B-C-D

E hét végén négy helyszínen négy kategória versenyei kerülnek megrendezésre. A sorsolás és időrend elkészült, megtekinthetők az alábbi linkeken:

„A” kategória Nyíregyháza

„B” kategória Szeged

„C” kategória Hajdúszoboszló

„D” kategória Vác

Mindegyik esemény rejt érdekességet:

Az Anico Készházak jóvoltából pénzdíjas “A” kategória egy időben és egy helyszínen lesz a 3. országos amatőr fordulóval. A két esemény okán a ranglistások 11.00 órakor kezdenek, akik között üdvözölhetjük a a 14-szeres Magyar Bajnok Krajcsák Márkot is! A kettes pálya mérkőzései várhatóan online követhetők a klub YouTube csatornáján, a pontos linket kezdés után frissítjük itt.

A “B” verseny érdekessége, hogy elnökségi határozat értelmében a helyi nem összevont versenyek “B” kategóriájában az 51. helynél lejjebb sorolt játékosok is pályára léphetnek érvényes versenyengedéllyel, így nagy meglepetések várhatók Szegeden.

A “C” verseny hosszú napnak ígérkezik a tizenhatos tábla okán, az Aqua Palace különlegessége azonban egyedivé varázsolja az eseményt.

Budapest közeli lesz a “D” kategóriás verseny, ahol nem a helyi klubvezető, hanem szövetségi bíró ügyel a rendre. Aki ide kilátogat egy kellemes Duna-parti sétával is összekötheti a szombati napot.

Jó játékot mindenkinek!

Share this post