ÉLTEX Masters Ranglistaverseny

Az Új Év első masters ranglistaversenyének a HEAD Squash Club adott otthont múlt szombaton. Köszönhetően az ÉLTEX-nek, személy szerint Vass Zoltán úrnak, és az Ő nagyvonalú támogatásának az eddigi legmagasabb pénzdíjakért küzdhettek a különböző korosztályok atlétái.

A versenyről Nagyiványi György beszámolóját olvashatjátok.

“A 900.000 Ft összdíjazású pénzdíj és az ünnepek utáni labdaéhség megtette hatását, rekordszámú nevező mérhette össze tudását. Határozottan kijelenthető, hogy ilyen nívós mezőny talán még soha nem gyűlt össze hazai masters versenyen.

Örömmel konstatálták a játékosok, hogy olyan nevek emelték a színvonalat, mint a 6x-os magyar bajnok Szombati Edina, a 14x-es magyar bajnok, Krajcsák Márk, 8x-os Török András vagy a 3x-os Krasznai Gábor. Mind a négyen hozták a kötelezőt, és nyerték korosztályukat, amivel hazavihették a fejenként 100.000 Ft-os nyereményt is.

Jó volt látni azt is, hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét, itt példaként említhető, hogy Horváth István vagy Valló Zoltán játéka mennyit fejlődött az utóbbi időben. Összességében elmondható, hogy igen színvonalas, sportszerű összecsapásokat láthattak a nézők és a jelenlévő játékosok.

Dobogós eredmények:

Női: 1. Szombati Edina; 2. Erdei Évi; 3. Pocsaji Anita

+35: 1. Krajcsák Márk; 2. Cséffalvay Dániel; 3. Szécsi Dávid

+45: 1. Török Andris; 2. Tremmel Gábor; 3. Kovács Zsolt

+55: 1. Krasznai Gábor. 2. Bottyán Pisti; 3. Labovszki Ferenc

Köszönjük László Iminek és Tóth Bélának az egész napos munkájukat, a HEAD Squash Club pedig ismét jó házigazdának bizonyult.”

A versenyről készült fotókat itt találjátok. https://flic.kr/s/aHBqjB9B2U

Gratulálunk minden játékosnak és helyezettnek, találkozunk a következő Masters tornán február közepén Békéscsabán.

Share this post