Aktuális hírek a felnőtt Magyar Bajnokainkról

Frissítés!

Balu bent van a TOC-on, Iker Pajares Bernabeu (wr.21) ellen játszik január 17-én helyi idő szerint 16.15-kor!

———————————————————

Chukwu Hannah több hónap kihagyás után tért vissza, és egyből győzelemmel kezdett az egyetemi bajnokságban a Stanford ellen!

“4 hónap rehabilitáció utáni első meccsemet hétvégén a 6-os pályán játszottam. Stabilan hoztam a 3-0-ás győzelmet, bár éreztem a hosszú kihagyást. Januártól már napi két teljes edzésem van a rehab mellett, azon vagyok, hogy mielőbb utolérjem magam.”

Farkas Balázs januárban itthoni felkészülése után az Egyesült Államokba utazik, és remélhetőleg több nagy versenyen is pályára tud lépni.

“Januárban itthon készülök fel a versenyekre, majd Amerika felé veszem az irányt. Az első verseny a Tournament Of Champions platinum PSA verseny lesz New Yorkban, ahol a várólistán 2. vagyok. Ez azt jelenti, hogy ki kell utaznom, mert ha 2 játékos visszalép, ami bármikor előfordulhat, ott kell lennem. Szuper lenne ott játszani, ugyanis az üvegpálya az ikonikus Grand Central Station-on van felállítva.

Ha ez nem sikerül, akkor ott edzek tovább és január végén részt veszek, már biztosan a főtáblán a Starbridge Capital Motor Openen, Bloomfield Hills-ben. Első mérkőzésem Január 31-én lesz Simon Herbert ellen (vr.56).”

Share this post