5. ÉLTEX Masters Békéscsaba

Fábián Móni és Polczer Rajmund beszámolója Békéscsabáról:

” Egy nagyon jó hangulatú Masters hétvégén vagyunk túl. Szombaton a hölgyek és a 45+ férfiak versenyeztek az ÉLTEX 900.000,- Ft összdíjazású versenyen.

Hálásan köszönjük Vass Zoltánnak és az ÉLTEX-nek, hogy támogatásukkal több korábbi sokszoros magyar bajnokot elcsábítottak ezen a hétvégén eseményünkre.

Komoly küzdelem a hölgyeknél Wéber Julika és a hazai színeket képviselő Fábián Mónika között volt, ahol 3:2 arányban Mónika nyert, ezzel a legjobb 4 közé jutott.

A döntőben Kozma-Erdei Évi derekasan helyt állt, szettet vett el a későbbi győztes Szombati Edinától.

1.Szombati Edina

2.Kozma-Erdei Éva

3.Pocsaji Anita

A férfiaknál a 3. helyért volt a legkiélezettebb mérkőzés Polczer Rajmund és Horváth István között. A győzelemre mindkét félnek voltak meccslabdái, de a mérleg nyelve Pisti felé billent 3:2 szett arányban.

1.Török András

2.Rabi Illés

3.Horváth István

Vasárnap a 35+ és 55+ férfi csoportok játszottak.

Az első kör izgalmait Rubányi Péter és dr Petrusz János hozta 55+ kategóriában, ahol 3:2 arányban Péter került ki győztesen.

Az aranyérem az esélyes EB bajnok James Hyatt nyakába került, a döntőben Bottyán Pisti volt az ellenfele.

1.James Hyatt

2.Bottyán István

3.Nagy-Péter Bálint

A királyi 35+ kategóriában Imi bácsi tanítványai kezdtek, Bedő Ádi és Végh Beni végletekig kiélezett csatát folytattak a győzelemért, mely Ádi 3:2-es győzelmével végződött.

Még Bedő Ádi és Tóth Peti játéka mutatott izgalmas, szoros mérkőzést a mai napon, ahol Peti 3:2 arányban nyert.

Krajcsák Márk a verseny folyamán és a döntőben is olyan technikai és taktikai tudást mutatott be, amelyet önmagában is élmény volt nézni, és méltán fémjelzi nevét a magyar fallabdában. Szett veszteség nélkül nyerte a versenyt.

1.Krajcsák Márk

2.Makra Roland

3.Tóth Péter

Különdíjat kapott a két legidősebb versenyző, a hölgyek között Wéber Julika, a férfiaknál dr Petrusz János.”

A szervezők idén is kitettek magukért, a hajnali disznóvágást követően disznótoros vacsora szombaton, vasárnap ebéd várta a résztvevőket. Senki nem távozott üres kézzel, a szervezők mindenkit apró ajándékkal kedveskedtek. Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást, Turák Rebinek a képeket, amik a Facebook Masters oldalon megtekinthetők.

Gratulálunk minden játékosnak, találkozunk március elején Biatorbágyon!

Share this post