Éremeső az Italian Junior Openen

Három érmet hoztak haza juniorjaink Olaszországból a hétvégén Riccioneban rendezett Italian Junior Openen.

U13 – Lőrinczi Ákos – 2. hely

“Nagyon jó formában éreztem magam, amit az eredmény is visszaigazolt. Minden meccsen megpróbáltam a legjobb játékomat nyújtani és ez úgy érzem nagy részben sikerült is. A legjobb meccsemnek az elődöntőt tartom, ahol az európai ranglista 2. helyezett ukrán Nestor Saplachenko ellen nyertem 3-1-re, így a döntőbe kerültem, ahol az erősebb fizikumú lengyel Kasper Stachowiak ellen maradtam alul szintén 3-1 arányban. A következő verseny Wroclaw-ban lesz a European Junior Open, amihez nagy motivációt ad ez a második hely.”

U17 – Juhász Nóra – 1. hely

“Nagyon vártam már ezt a versenyt, és sokat is készültem rá. Élveztem a játékot valamint abszolút elégedett vagyok a teljesítményemmel. A legjobb meccsem mindenképp a döntő volt, egy nagyon izgalmas és fárasztó játszma volt, de örülök, hogy végül sikerült behúznom, és megnyernem a versenyt. Következő megmérettetés Amszterdamban lesz a Dutch Junior Open, amire igyekszem készülni addig is.

U15- Czakó Vince – 1. hely (szettveszteség nélkül!)

“Nagyon jó lendülettel és kipihentséggel kezdtem meg a versenyt, a meccseken konzisztensen játszottam és volt, amikor kimagasló játékot nyújtottam. Az elődöntőt tartom a legjobb meccsemnek, mivel egy nagyon képzett cseh játékost 24 perc alatt sikerült legyőznöm. Ez a győzelem óriási motivációt adott a European JO-hoz ami nemsokára lesz.”

U19 – Sáli Barnabás – 4. hely

“3/4 kiemeltként kezdtem a versenyt, a cél a 4-be jutás volt, amit el is értem. A döntőbe jutás nem sikerült, kifejezetten rosszul ment a játék, nem is éreztem jól magam a pályán. A 3/4 helyért merem állítani a verseny leghosszabb és a legszínvonalasabb meccsét játszottam az olasz ellenfelemmel. Mindkettőnknek nagyon jól ment a játék, de sajnos 1 óra 15 perc alatt kikaptam 3-2-re. Kedden utazok Gibraltárba egy 6.000 dolláros PSA Challenger versenyre.”

Magyar csapat részletes eredményei:

Magyar eredmények ESF

Gratulálunk a játékosoknak!

Lehet, hogy egy kép erről: 12 ember, futballozó emberek és szöveg

Share this post