25. Magyar Kupa csapatverseny

A sportág történetében 25. alkalommal került megrendezésre a Magyar Kupa csapatbajnokság a Decathlon támogatásával. A verseny idén is hosszúra sikerült, nagy csatákat, izgalmas labdameneteket láthatott a kilátogató közönség. Minden pályán hivatalos bírók vezették a mérkőzéseket, ezúton is köszönjük határozott, profi munkájukat. Délelőtt az M4 Sport forgatott a versenyről és készített interjúkat, mely november 25.-én délelőtt a Szabadidő Magazinban kerül adásba, délután a döntők alatt pedig a Sport1 volt jelen Kaplár F. József jóvoltából. Az összefoglaló folyamatosan megtekinthető a verseny másnapján vasárnap a SportM hírműsorában.
A hölgyeknél a Top Challenge lett a bajnok, a döntőben 2/1 arányban győzte le a tatabányai Squashberek csapatát. Bronzmeccset a Budaörsi LE nyerte a BSA ellen szintén 2/1-re.

 

 

A férfiaknál a Viktor BLE Griff lett a győztes, miután a fináléban Boros Dávid 0/2-ről fordított Kamocsai Bendegúz ellen, majd 1-1-nél Kispéter Ádám 3/2 arányban győzte le Dévald Tamást, így a Squashberek még egy ezüstérmet szerzett. A harmadik helyért a Colosseum Luxus Se a CSC junior csapatát verte 3/0 arányban.

Share this post