Szezonzáró versenyek

b_x

b_x

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a férfiak utolsó ranglistás versenye a szezonban. Az A kategóriás versenyre nem érkezett elég nevezés, ezért ez a verseny törlésre került. A B kategória játékosai Székesfehérvárott találkoztak és 25-en vágtak neki a versenynek.  A házigazdák minden feltételt biztosítottak egy jó versenyhez, megvendégelték a játékosokat finom falatokkal is. Ez az utolsó forduló szokatlanul szorosra sikerült, a harmadik helyért a döntő játszma 11/9-re, az első helyért folyó mérkőzés döntő játszmája 13/11-re végződött. A verseny a visszatérő Nándori Levente győzelmével zárult.
A D kategóriás játékosok Pécsett találkoztak, 20 nevezés érkezett a versenyre. Az 5-8 helyen kiemelt Husz Gábor legyőzte az első kiemeltet és a döntőig verekedte magát, ahol a 2. kiemelt Szigeti Ferenccel már nem bírt el.
A C-s versenyzők Kiskunhalason játszottak a helyezésekért. A kilencfős mezőny csoportos lebonyolításban versenyzett. Itt a verseny végső sorrendje nem tükrözte a kiemelési pozíciókat. A versenyt végül a harmadik kiemelt nyerte meg.

Dobogósok:
B:
1. Nándori Levente (Topgrund SE)
2. Boros Dávid (Topgrund SE)
3. Tóth Béla (Alba-Török SE)
4.Szederkényi Dániel (Borostyán FIT SC)

C:
1. Benedek Kristóf (Platán SC)
2. Jenei Szabolcs (Centrum SC)
3. Haskó Zsombor (Platán SC)
4. Tutsch Tamás (Újpalotai SC)

D:
1. Szigeti Ferenc (ZEUS)
2. Husz Gábor (Battai Fáraó KSE)
3.Kóder Gábor (Újpalotai SC)
4. Szendy Viktor (Battai Fáraó KSE)

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük