Vidék és Budapest Bajnokság

A hét végén került megrendezésre a Budapest Bajnokság, valamint a Vidék Bajnokság keleti és nyugati selejtezője.
A Budapest Bajnokság egyfordulós verseny volt, ahol a Budapest bajnoka címet lehetett megszerezni. Sajnos csak egyetlen női nevezés érkezett, így ezt a versenyszámot törölte a verseny rendezősége. A versenyen címvédés történt, Szabóky Márton megvédte tavaly megszerzett címét. A második helyen Welesz Balázs, harmadik helyen Szabó Gábor Norbert végzett.
A keleti selejtezőnek a Szegedi Relaxo Club adott otthont. Sajnos a női mezőny itt sem aktivizálta magát, így a női selejtező nem került megrendezésre. A férfiak mezőnyében nyolc játékos vívta ki a jogot, hogy az országos döntőn már a nyugati csoporttal közösen eldöntsék a Vidák Bajnoka címet. A nyolc döntős játékos: Sebők Benedek, Bednár László, Kispéter Ádám, Kispéter Viktor, Rabi Illés, Bodó Zsolt, Csókási Gabriella, Kohlrusz Balázs.
A legnépesebb mezőny a nyugati selejtezőn jött össze Szombathelyen, itt hat női játékos is nevezett. Tekintettel arra, hogy a keleti csoportban nem volt női nevező, itt már egyből a Vidék Bajnoka címért játszottak a lányok. Az első helyet Szerencsés Debóra szerezte meg, Hegyi Rita második lett, a bronzérem Szekendi Beátának jutott.
A férfiak mezőnyében itt is az első nyolc vívta ki a döntőn való részvétel jogát, a mezőny nagyobbik fele csak a ranglista pontokat tudta szaporítani. A nyolc játékos: Balázs Erik, Somi Attila, Szűts Dániel, Szederkényi Dániel, Tremmel Gábor, Pilhoffer Béla, Szerencsés József, Reider Tmás.
A döntő június 22-én kerül megrendezésre a budaörsi On Line Squash Clubban.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük