Országos Csapatbajnokság 2013.

Szombaton került megrendezésre a 2012-13 évi Országos Csapatbajnokság, ahol 46 csapat játékosai léptek pályára a bajnoki címek és a helyezések megszerzéséért.

A hölgyek csoportjában hat induló volt, így ők két forduló alatt mérkőztek meg egymással. Az elsőség sorsát egy szoros mérkőzés döntötte el, ahol a megnyert szettek döntöttek a Go Ahead SC javára. A férfiak I. osztályában a Szegedi Tisza SE. meggyőző fölénnyel szerezte meg az első helyet, itt a második hely sorsát döntötte el a megnyert szettek száma. A II. osztályt a Khan Squash Akadémia csapata nyerte, és jutott fel az I. osztályba. A III. osztályban a Top Challenge I-es csapata szerezte meg az első helyet, érdekesség, hogy az eredményhirdetése már egyetlen játékosuk sem volt kíváncsi. A második hely sorsát itt egy szett döntötte el. A IV. osztály két csoportban versenyzett a nagy létszám miatt. Az A csoportban a szegedi Relaxo  SE csapata szerezte meg a győzelmet. A B. csoportban a fehérvári Alba-Török SE III-es csapata győzött. Az első két hely sorsát az egymás elleni mérkőzés döntötte el, pontazonosság okán. A IV. osztály első két-két helyezett csapata rájátszásban dönti el a végső sorrendet, ez 2013. június 8-án kerül megrendezésre a budapesti Rózsadomb Squash Clubban 11:00 órai kezdéssel.
Dobogósok:
Hölgyek:
1. Go Ahead SC.
2. Szegedi Tisza SE.
3. On Line SE.
férfi I. osztály:
1. Szedegi Tisza SE:
2. Alba-Török SE I.
3. PSA-Griff SE. I.
férfi II. osztály:
1. Khan Squash Academy I.
2. CSC – Oliver SE.
3. Go Ahead SE. I.
férfi III. osztály:
1. Top Challenge I.
2. On Line SE II.
3. Go Ahead SC. II.
férfi IV / A osztály:
1. Relaxo SE.
2. Top Challenge III.
3. Buday SI. II.
férfi IV / B osztály
1. Alba-Török SE. III.
2. Gekko SE II.
3. Újpalota FE. III.
A csoportok győztesei –a negyed osztályban az első kettő- automatikusan felsőbb osztályba lépnek. Az osztályozó mérkőzések 2013. június 15-16-án kerülnek megrendezésre, a pályaválasztók minden esetben az alsóbb osztályban játszó csapatok lesznek.
Részletes eredmények a jegyjőkönyvek beérkezése és feldolgozása után.
Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük