Új regisztrációs rendszer

Október 1-től új nemzetközi játékos-adatbázis kerül létrehozásra, ami minden játékos adatait tartalmazza, és amelyen keresztül jelentkezni lehet a nemzetközi versenyekre. Fontos, hogy a nemzetközi szintű versenyekre 2014. január 1-től már kizárólag ezen a rendszeren keresztül lehet jelentkezni, korosztálytól függetlenül.

A regisztráció ára 10 angol font (kb. 3500 forint) játékosonként, amit online kell kifizetni, és egy egyszeri költséget jelent. A regisztráció történhet egyénileg, illetve a szövetség által is. Az egyéni versenyekre nevező játékosoknak maguknak kell a regisztrációt intézni, és a költségeket viselni. Abban az esetben, ha a szövetség válogatott csapatokat indít nemzetközi versenyeken, akkor a regisztrációt intézi, a költségeket pedig fedezi.
Ez az új rendszer a 2014. január 1 után megrendezésre kerülő versenyek esetében már életbe lép, még akkor is, ha a nevezési határidő még erre az esztendőre esik. Ez a Junior Körversenyben részt vevő játékosoknak fontos szempont !!
Bővebb információ és regisztráció a http://www.worldsquash.org/spin/ oldalon (angol nyelvű).
Személyes tapasztalat, hogy a már leadott nevezéseket a rendezők befogadták, még akkor is, ha a verseny január után kerül megrendezésre, de ez az állapot vélhetően nem fog sokáig tartani.
Megküldtek egy táblázatot, ami magyar játékosok adatait tartalmazza, köztük a már meglévő SPIN kódot is. A tájékoztatásból ugyan nem derül ki, de azt gondoljuk, hogy akinek már van ilyen kódja, annak nem kell nevezni.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük