Hétvégi B és D versenyek

Böhm Gabi beszámolója:
23 nevezés érkezett a B versenyre, de Bencsik Balázs lemondásával 22 fő jelent meg szombaton a City Squash Clubban. 3 hölgy játékos is vállalta a megmérettetést. A legjobb négy közé a papírforma alapján az 1-4 kiemeltek kerültek, de az elődöntőben a ¾ kiemelteknek sikerült a döntőbe jutás. Szederkényi Dániel Somi Attilát, Szűts Dániel Marka Rolandot verte döntő játszmában. A döntőben Szűts Dániel magabiztosan 3/0-ra győzött, a bronzmeccsen Makra Roland bizonyult jobbnak.

 

Lehoczky Attila beszámolója:
Lezajlott a “D” kategóriás ranglista verseny Dunaújvárosban, a Duna-Fitt Sportcentrumban, ahol 23 játékos mérte össze felkészültségét egymással. A verseny végig jó hangulatban, a sportszerűség szellemében zajlott és szerencsére a komolyabb sérülések is elkerülték a versenyzőket. A játékosok játékereje, a mutatott játék sok esetben nem tükrözte a versenyzők ranglistán elfoglalt helyezését. Az előzetes papírforma többszörösen is felborult.

A döntőbe teljesen megérdemelten Fitos Krisztián és a 15 éves Gerdán Barna jutott, ahol nagyobb tapasztalatának köszönhetően, Krisztián győzött. A bronzéremért – meglepetésre, de nem érdemtelenül – Sáli Barna és Csibi Attila küzdöttek, ahol nagy küzdelemben végül Sáli Barna győzött.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük