Három hétvégi verseny

                   

Szombaton a seniorok és az utánpótlás játékosok is pályára léptek. Az idősebb korúak csapatbajnokságuk első fordulóját játszották a Római Teniszakadémián. A 35+ csoportban 5, a 45+ csoportban hat csapat nevezett. A verseny végleges sorrendje a szegedi második fordulón alakul ki véglegesen.
A fiatalok az On Line Squash Clubban találkoztak és mérkőztek a megszerezhető ranglista pontokért. Itt 52 játékos állt rajthoz a nyolc korcsoportban. Ismét a magasabb korcsoportok résztvevői voltak kevesen, de ezúttal még a fiúknál is. Sajnálatos, hogy nem érzik fontosnak a korosztályos versenyeken való részvételt.

Vasárnap került megrendezésre Dunaújvárosban, az esedékes C kategóriás ranglista verseny, melyre 18 játékos nevezett. Az eseményt jó hangulat és sportszerűség jellemezte. A ranglista helyezések alapján várt papírforma ezúttal sem valósult meg.

Drexler László megérdemelten szerezte meg az első helyet, aki a döntőben higgadtabb játékot mutatott Piroch Domonkosnál. A bronz meccsen Konfár Tamás győzött Takács Bence Ágostonnal szemben.

Részletes eredmények a Versenynaptárban találhatóak.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük