Holnap a 9-16 között folytatjuk

Ma a norvég csapat ellen játszotta válogatottunk a második mérkőzését, ellenfelünk a csoport utolsó helyére lett sorolva. Ezt a mérkőzést meg kellett nyernünk ahhoz, hogy a csoport harmadik helyét szerezzük meg, és így a 9-16 helyekért játszhassunk tovább.
Első mérkőzést Konfár Tamás játszotta Bjorn Rune Osterhus ellen és 0:3 arányban alul maradt. Farkas Balázs ellenfele Trym Aasness volt, Balázs fölényesen nyert 3:0 arányban. Ismét Polgár Lucára maradt a győzelem megszerzése Andrea Fjellgard ellen és ez három játszmában sikerült is. Ezzel 2:1 arányban megnyertük a találkozót.
Farkas János szemével:
Volt tétje az utolsó. norvégok elleni mérkőzésünknek. mert ha esetleg vereséget szenvedünk akkor akár izrael válogatottja. akár a norvégok is elénk kerülhetnek, mert ők még egymás ellen nem játszottak. A kettes fiú-pálya kezdett Konfár Tamás személyében. Az első szettben kicsit megilletődötten. pontatlanul játszott. 7:11-re nyerte a szettet a norvég fiú. A másodikban végig szoros volt a játék és Tamásnak meg játszmalabdája is volt, de sajnos rövidítésben 11:13-ra buktuk el a szettet. A harmadikban végig vezetve a norvég fiú bebiztosította a 0/3 arányú győzelmüket.
Balázs következett aki elmondása szerint kicsit fáradt volt de így is magabiztosan 3/0-ra hozta az egyes pályát. A pontok 11:2 11:3 11:4 Balázsnak 20 percnyi játékidő alatt. Lucának kellett bebiztosítani a győzelmünket. Belőle is sokat kivett az írek elleni mérkőzés. A sok ütközéssel, letekkel teli meccsen végül is simán 11:6-7-7 pontokat engedve ellenfelének 3/0 győzelmet aratott a norvég lány felett. A norvégok legyőzésével biztosítottuk 3. helyünket a csoportban.
Szombaton12:00 órakor a belga válogatottal játszunk, akik a D csoport 4. helyén végeztek.

Share this post