CSb végeredémyek – Új osztályozói rend

A mai nappal beérkezett az összes jegyzőkönyv az Országos Csapatbajnokság fordulóiról és feldolgozásra is kerültek. A részletes eredmények a Versenynaptárban megtekinthetőek, itt csak egy kis kivonat:
A Premier Ligát már az előző fordulóban megnyerte a Tisza Szeged-Vidux I. –es csapata, az utolsó fordulóban ezt csak megerősítette egy fölényes győzelemmel.
A Női csoportban nem sikerült a szegediek duplázása, az Alba-Török SE. csapata szerezte meg az első helyet. A két győztes csapat fog részt venni a 2015-ös Bajnokok Ligája versenyen Lengyelországban.

Az I. osztályt a Buday Sportiskola I.-es csapata nyerte meg az On Line I-es és a CSC csapata előtt.
A II. osztály versenyét az Alba-Török SE II-es csapata 100%-os teljesítménnyel nyerte, 2. a Top Challenge II-es csapata, 3. a ZEUS SE csapata lett.

A III. osztályban a Tisza Szeged-Vidux II-es csapata diadalmaskodott a Relaxo SE I-es és a Top Challenge II-es csapata előtt.

A IV. osztály két csoportja között még egy rájátszás hátra van a végső sorrend kialakításához. A párosítás: MAFS ecopro – ZEUS SE és Buday Sportiskola II. – Squashberek SE. A győztesek az első, a vesztesek a 3. helyért játszhatnak majd.

Az elnökség döntése alapján a Premier Liga a következő szezonban nem kerül lebonyolításra, helyette ismét egy tíz csapatos I. osztály kerül megrendezésre. Mivel a PL-ban játszó csapatok közül kettő is megszűnik, az osztályozók át lettek alakítva, a leírását ITT lehet olvasni és letölteni.

Share this post