Decathlon Magyar Kupa 2015

         
A City Squash Club rendezte idén is a Magyar Kupát, a Decathlon támogatásával. A tavaly megváltoztatott lebonyolítás, miszerint 4-ről, 3 főre csökkentettük a csapatok létszámát, egynapos pörgős versenyt eredményezett 3 női és 15 férfi csapat részvételével.
10 órakor a főtámogató Decathlon Magyarország ügyvezető igazgatója Pósfai Gábor nyitotta meg a versenyt, aki ígérte, hogy a jövőben is számíthatunk a támogatásukra. Homródi Zsolt kommentálásával indult az online élő netes közvetítés, mely egész nap mutatta a 2. pálya eseményeit. A jelenlévő játékosok, edzők, sportvezetők riportokkal is színesítették a közvetítést.

Ezúton is köszönet a reklámozóknak, akik nélkül az élő netes közvetítés nem valósulhatott volna meg. (Decathlon, VTS Hungary, Stanley, Spin Kft, Biotech, Coca-Cola, Soproni, Miklós Csabi, Artferro).
A hölgyeknél minden igyekezetem ellenére sajnos csak 3 csapat nevezett, szülés, esküvő, szalagavató, külföldi verseny, külföldön tanulás, sérülés akadályozta a hiányzókat. A hármas körmérkőzés a Top Challenge csapat (Kiss-Máté Csenge, Udvardi Leonóra, Győri Fanni) sikerét hozta, akik a döntő mérkőzésen 3/0 arányban magabiztosan győzték le a Go Ahead együttesét. A harmadik helyet a lelkes, de még tapasztalatlan Sportelit lányai szerezték meg.
A férfiaknál a PSA-Griff csapata (Szabóky Márton, Krajcsák Márk, Farkas Balázs, Gubi Ramon, Naszódi Péter, Cseke Ádám), akik legjobbjai a ranglista 1-3 helyén állnak, az esélyeknek megfelelően szoros, látványos mérkőzésen 2/1 arányban győzték le a szegedi Vidux-Tisza Se együttesét. A nagyon izgalmas bronzmérkőzésen a Top Challenge bizonyult jobbnak a Black Knight ellen, így ők állhattak még fel a dobogóra és vehették át az idén is gyönyörűen megfestett kerámia kupát. 5. Go Ahead, 6. Sportelit 1, 7. Alba-Török Se, 8. Öntöde 1, 9. Relaxo Szeged lett.
A verseny alatt megjelent az MTVA stábla, felvételeket, riportokat készítettek a jelen lévő legjobbakkal, majd vasárnap reggel Szabóky Mártont és Farkas Balázst a győztes csapat tagjait a stúdióba is meghívták. A felvétel a következő linken található (4.15-től) http://www.mediaklikk.hu/video/m4-sport-studio-osszefoglalo-a-nap-esemenyeibol-34/
Minden csapatot lefényképeztünk és a City Squash Club Facebook oldalán várjuk a lájkokat. Keressük a legtrendibb csapatot, akik Oliver csapatpólót nyernek és még trendibbek lehetnek.

Köszönjük a csapatoknak, hogy eljöttek, részvételükkel emelték a verseny színvonalát, köszönjük a bírók munkáját, remélem senki nem bánta meg, hogy a City Squash Clubban töltötte szombati napját.

Böhm Gabriella beszámolója

 

Share this post