Senior verseny Rózsadombon

Szombaton a senior játékosok találkozta a Rózsadomb Squash Clubban a havi megmérettetésen. Sajnos a hölgyek ezúttal olyan kevesen neveztek, hogy ezt a versenyszámot törölni kellett. A férfiak sem tolongtak erre a versenyre, de többen is pályára léptek két korcsoportban is.


160227_sen_55Az 55 pluszos játékosok egy nyolcas táblát töltöttek meg, és az első körben meg is született a meglepetés, az első két kiemelt vereséggel kezdte a napot. A győzelmet Baksai Lajos szerezte meg, Werner Miklós előtt, a bronzmeccs Horváth Tibor győzelmét hozta.

160227_sen_45A 45 feletti férfiaknál nagy meglepetés nem született, Tóth Béla, mint első kiemelt nyerte a versenyszámot, a döntőben Kiss Andrást múlta felül. Nagy Péter Bálint ezúttal a harmadik helyen végzett, de a 35 pluszban kárpótolta magát.

160227_sen_35A 35 felettieknél sem született különösebb meglepetés, Nagy Péter Bálint itt már a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Kiss András ebben a korcsoportban is a második helyen végzett, a harmadik helyen Zsengellér Sándor végzett.
A seniorok ismét egy nagyon jó hangulatú versenyt zártak, a következő egyéni verseny április közepén, Szegeden lesz.
Share this post