B kategóriás verseny a Colosseumban

Szombaton B kategóriás verseny megrendezésére került sor a Colosseum Sportcsarnokban, 31 fő részvételével, köztük 5 junior versenyzővel. Egy fő betegség miatt hiányzott.
Már a selejtezőben borult a papírforma, Lukács Dávid Tomcsányi Tibit, Bederna Gábor Cseke Ádámot búcsúztatta 3-1, 3-1 arányban.

A főtábla első köre már simább volt, a második körben viszont már szoros, kemény meccseket láthattunk, Juhász Áronnak küzdelmes, látványos, nagyon nagy iramú mérkőzésen sikerült Dévald Tomin felülkerekednie, és bejutnia az elődöntőbe. A döntőbe jutásért is nagy volt a harc, Tóth Mikinek 3-2 arányban sikerült legyőznie a nap folyamán végig jó játékot mutató Lukács Dávidot. A másik ágon Juhász Áron jutott be, Konecsni Kristófot sikerült legyőznie 3-1-re. A finálé szoros, nagy iramú mérkőzést hozott, végül Tóth Mikinek sikerült 3-1 arányban legyőznie Áront, és az idényben 4. alkalommal felállni a B kategória dobogójának legfelső fokára, és a ranglistán bejutni a legjobb 16 közé. A bronzéremért szintén nagy csata zajlott, 0-2-es szetthátrányból fordítva nyert Lukács Dávid 3-2 arányban Konecsni Kristóf ellen.
Ezúton is gratulálunk nekik és a verseny összes résztvevőjének. Köszönetet kell mondani a versenyzők sportszerű magatartásáért, a szervező klubnak a verseny zavartalan és zökkenőmentes lebonyolításáért, külön köszönet Divéky Annának az egész napos munkájáért!
Dobogósok: 1. Tóth Miklós, 2. Juhász Áron, 3. Lukács Dávid, 4. Konecsni Kristóf

Lukoviczki András beszámolója

Share this post