Befejeződött az EB, a csapatok kint rekedtek

Utánpótlás válogatottaink tegnap este Belgiumban ragadtak. A reptéren még be tudtak csekkolni, először a gép késéséről értesültek, majd az derült ki, hogy a járatot törölték a reptér kifutójának karbantartása miatt. (A történtekről Farkas Janitól majd biztos részletes beszámolót fogunk kapni.) A mostani ismeretünk szerint a ma esti géppel jönnek haza, tehát egy nappal meghosszabbodott a kint tartózkodás. A verseny weboldaláról az alábbiakat sikerült megtudnunk:
U15: A csapat utolsó ellenfele a német válogatott volt. Dévald Tomi 3:1 arányban nyerte az első mérkőzést. Nagy Simon játszmaveszteség nélkül húzta be a meccsét. Chukwu Hannah szoros meccsre kényszerül ellenfelével, a döntő szettet 13:15-re bukta el. A csapat 2:1-re nyerte a találkozót, ezzel megszerezte a 11. helyet.
U17: Utolsó találkozó Skócia válogatottja ellen. Elsőként Dévald Peti lépett pályára. Szoros találkozó, a döntő szett 17:15-re Petié volt. Pocsai Ákosnak sem volt sétamenet, szintén 3:2-es győzelem, 0:2-ről fordítva. Szunomár Blanka már a biztos győzelem tudatában játszhatott, 0:3 a vége. Összesítve 2:1 arányú győzelem, ami a 9. hely megszerzését jelentette.
Mindkét korcsoportban az angol válogatott végzett az első helyen.

Share this post