Összevont verseny a Viaduktban

5osszevont_vasarnapAz elmúlt hétvége a meglepetések hétvégéje volt, az idény utolsó összevont versenye fordulatokban gazdag és látványos mérkőzéseket hozott.
Kezdem a szombattal: férfi C kategóriával indultunk, a torna első kiemeltje a legjobb négy közé sem jutott be, mint ahogy a második és harmadik kiemelt sem. Az viszont nem volt meglepetés, hogy a versenyt Tamásy Ábel nyerte, hisz mostanában kirobbanó formában van. Második helyen a szintén jó formában játszó Kozma András végzett, míg a harmadik Kirner Richárd lett.

A kategóriában borult a papírforma, az első kiemelt Szabóky Márton már az első mérkőzésén vereséget szenvedett Gubi Ramóntól. Az elődöntőben Ramon 3:1-re nyert Kiss Dani ellen, az alsó ágon Boros Dávid látványos mérkőzésen 3:2-re verte Vas Mátét. A döntőt Dávid Ramon ellen 3:2-re hozta egy igazán élvezetes mérkőzésen. A 3. helyért folyó küzdelemben Vas Máté bizonyult jobbnak Kiss Dani ellen.
A női versenyen mindössze 4 induló volt, az U13-as Chukwu Hannah érett játékának köszönhetően megnyerte a versenyt, második helyen Pocsaji Anita végzett, harmadik Szunomár Blanka lett, negyedik pedig Lőrinczi Zita.
Vasárnap: B-s versennyel indultunk, az egész napra jellemző volt, hogy 3:2-es mérkőzések zajlottak. Ulics Máté első és utolsó meccse is 5 szettes volt, a versenyt Ő nyerte Dévald Tamást legyőzve. Harmadik helyen Kozma András végzett, aki egész hétvégén jól játszott.
D kategóriában harmadik lett Füzes Alexander, a döntőben ismét találkozhattunk Chukwu Hannah-val, aki alulmaradt Maklári-Klekler Csabával szemben.
Az év utolsó versenye volt ez, mindenkinek kellemes pihenést kívánok, találkozunk szeptemberben!

Üdv, Tóth Béci

Share this post