Senior csapatverseny Taksonyban

Szombaton a seniorok csapatversenye kezdődött meg Taksonyban, ahova ezzel visszatért a szövetségi versenyrendszer. A népesebb mezőny a 45-ben alakult, itt hat csapat nevezett, a fiatalabb korcsoport (35+) csak három csapatot tudott felvonultatni. A létszám miatt a 45-ös csoport két forduló alatt játssza ki a teljes kört, a 35-ösök viszont kétszer játszanak körbe. Az idősebb korosztály ismét bebizonyította, hogy izgalmas, és látványos mérkőzéseket tudnak játszani, tényleg élvezetes versenyt láthattunk. Sajnos egy kisebb sérülés vetett árnyékot a napra, Dákai Pistinek mielőbbi jobbulást kívánunk.
A 35-ös mezőnyből kiemelkedett a kecskeméti Etalon csapata, magabiztosan vezeti a versenyt, és talán a második fordulóban sem lehet megszorítani őket.
A 45-ben két csapat egy mérkőzéssel kevesebbe játszott. így a kialakult sorrend most még viszonylagos. Jelenleg a Head Team vezeti a versenyt az Etalon csapata előtt, de ők egy mérkőzés hátrányban vannak, az eddigi teljesítményük százszázalékos. Lehet, hogy az újoncok kettős győzelmet fognak aratni??
Köszönjük a házigazdáknak a figyelmes vendéglátást, reméljük, hogy a továbbiakban is házigazdái lehetnek a senior versenyeknek.
Részletek a versenynaptárban.

Share this post