HRT Sped TOP 8 verseny, Egerben

A HRT Spediton Top8 Férfi + Női + D ranglista versenyen, Egerben remek mérkőzéseket, nagy csatákat, és egri sikereket is láthatott a publikum.
A női versenyen az elődöntő meglepetést hozott, a junior Chukwu Hannah, szép, bátor játékkal diadalmaskodott Szombati Edina felett. Hannah a döntőben viszont már nem bírt ellenfelével. Kiss-Máté Csenge az egész nap kiegyensúlyozottan játszott és megérdemelten nyerte meg a női versenyt.

A D kategóriában az egri csillagok hazai pályán ketten is a dobogóra állhattak. Az egri Végert Csaba nyerte a bronz csatát. A döntőben a szintén egri, első egyéni versenyén induló Bihari Zoltán szett veszteség nélkül zárta a napot és hozta a “kötelezőt” a döntőben Wiandt András legyőzésével.

A Top 8 – 16-os táblája igazán erősre sikeredett. Parázs csatákat, gigászi 3-2-es meccseket láthatott az egri publikum. Szabóky Marci sajnos sérülés miatt nem játszotta le a bronz meccset. A 3. helyen Hoffmann Peti végzett. A döntőben Sebők Benedek és Farkas Balázs csapott össze. Beni keményen küzdött, nem adta könnyen magát, a 3. szettben szettlabdája is volt, de Balázs ma is bizonyította, hogy nem véletlenül vezeti a magyar ranglistát! Farkas Balázs megérdemelten nyerte meg a HRT Spedition Top8 Squash Opent.

Egerben junior ranglista versenyen  és csapatbajnoki fordulón túl, most először rendezhettek Top versenyt.
A szervező Egri Squash Se, Láng Petra és Gulyás István jóvoltából igyekezett mindent megtenni a színvonalas verseny és a remek hangulat érdekében. A pályák megfelelőek voltak, az élő online közvetítés Homródi Zsolt szakkommentálásával hibátlan volt, az ebéd finom volt, a promóció, a díjak és a tombola nyeremények is szuperek voltak. Minden nagyon rendben volt!
Az egriek megmutatták, hogy a lelkesedésükön túl, már profik versenyszervezésben is!
Köszönjük a szponzorok támogatását, kiemelten HRT Spedition Kft. segítő támogatását.
Az egriek egyben meg is kezdték a lobbyzást a 2018-as 30. Egyéni Squash Országos Bajnokság szervezése érdekében, hiszen a verseny végén máris #2018EgerSquashOB promóció vette kezdetét. Nem mást szeretnének megvalósítani jövőre, mint egy nagy fallabda ünnepet a Dobó téren, üvegpályán!
Hajrá, csak így tovább Eger! Hajrá magyar fallabda!

Tóth Béla beszámolója

Share this post