Harmadik összevont verseny

Sikeresen, sérülésmentesen lezajlott a harmadik összetett verseny Dunaújvárosban. Kissé szűk volt a tér, ám emiatt családiasabb volt a hangulat. A szombati verseny estig tartott, a végig izgalmas, kiélezett "A" kategóriás döntőnek köszönhetően. Szabóky Marci 0-2-ről felállva győzött végül Cséffalvay Dani ellen, ehhez 120 percre volt szükségük. A "C" kategória döntőjét a debreceni Ulics Máté nyerte meg. A hölgyek küzdelmei során nagyon izgalmas csatákat láthattunk. Márton Zsófi az egyik elődöntőben 0-2-ről fordított Csókási Eszter ellen. A döntőben Farkas Fatime jól játszott, de végül Márton Zsófi – rutinjának is köszönhetően – szerezte meg az első helyet.
Vasárnap a "D" kategória döntőjében Konecsni Kristóf meggyőző játékkal győzte le az ugyancsak jól küzdő Takács Bencét 3-1 arányban. A nap utolsó mérkőzése a "B" kategória döntője volt, mely izgalmas, öt szettes csatát hozott. A mérkőzés első részében Szűts Dani játszott jobban, pontosabban, 2-1-re is vezetett, végül azonban Murányi Csörsz Artúr a maga javára fordította a mérkőzést, megszerezve ezzel az első helyet.
A reggeli kezdéskor kissé hűvös volt a pályákon és az előtérben, később javult a helyzet. Ezen lehet még javítani a későbbiekben. A rendezők pizzával, illetve vasárnap hamburgerrel kedveskedtek a versenyzőknek.
A verseny – köszönhetően Tóth Bélának és a házigazdáknak – gördülékenyen zajlott. Bélán kívül szombaton további három, míg vasárnap egy játékvezető segédkezett a bíráskodásban, lehetőséget kapva ezzel a gyakorlásra, a közelgő OB-ra.
Részletes eredmények a Versenynaptárban és a Versenyarchívumban.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük