BlackKnight összevont verseny

A hét végén az On Line Squash Clubban került megrendezésre a szezon negyedik összevont versenye, mely a támogató okán a BlackKnigh-t nevet viselte. Ezen a versenyen a hölgyek mellett a férfiak négy osztályban versenyeztek a győzelemért és a ranglista pontokért. A hölgyeknél a szűkös mezőnyben az esélyes Csókási Eszter szerezte meg a győzelmet.
A férfiak D osztályában már borult a papírforma, itt az 5/8 helyen kiemelt Kovács András állhatott fel a dobogó legfelső fokára.
A C osztályban is meglepetéssel zárult a verseny, hiszen két 9/16 helyen kiemelt játékos mérkőzött az első helyért, ahol szoros csatában Haskó Zsombor bizonyult jobbnak.
A B kategóriában szintén nem az elvárható végeredmény született, az 5/8 helyen kiemelt Vas Máté szerezte meg az első helyet.
A legmagasabban sorolt férfiak mezőnye szűkebb volt, mint azt a szervezők várták, de ennek ellenére is izgalmas és szoros mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. A második kör bizonyult a legnehezebbnek, itt három találkozó is 3:2-es eredménnyel zárult. A döntőben a tapasztalat diadalmaskodott a fiatalsággal szemben és Szabóky Márton nyerte meg ezt a versenyszámot.
Részletes eredmények a Versenyarchívum menüpont alatt.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük