Új nevezési rend

felkialtojel

Szeptember 10-től korszerűbb, egyszerűbb és gyorsabb nevezési rendszert vezetett be a Szövetség.
A nevezést továbbra is a Versenynaptár menüpontban lehet leadni.
Első lépésben a Bejelentkezés ablakba be kell beírni a Versenyengedély számát!
A következő lépés, hogy a felugró ablakon, ami megkérdezi a nevünket, egy kattintással le kell okézni magunkat. Ezzel sikeresen be is léptünk. Itt tudjuk az adatainkat szerkeszteni, jelentkezni versenyre, vagy visszalépni versenytől, illetve kilépni.

Ha nevezni szeretnél, akkor a verseny nevére kattintva megjelenik egy zöld "+" gomb, erre kattintva már meg is jelenik a név az Eddigi nevezők között. Versenytől való visszalépés esetén a verseny nevére kell kattintani, a nevezett játékosok névsorában a név mellett egy piros "X" látható, erre kattintva lehet visszalépni a versenytől, de csak a nevezési határidő lejártáig!
Az adatok szerkesztésében e-mail címet lehet megadni, ha azt szeretnétek, hogy biztosan el tudjunk benneteket érni.
Ez a rendszer a mai nappal életbe lép, a következő C. kategóriás versenyre ( 2013. 09. 21.) már csak az új módon lehet nevezni.
Ezzel párhuzamosan a nevezésre használt e-mail címek (A, B, C, D, Női) megszűnnek, e-mailben már többé nem lehet nevezni. Aki mégis így próbál meg nevezni, egy automatikus üzenetet fog kapni mely értesíti az új nevezési lehetőségről.
Akinek birtokában van a Versenyengedély kártyája, az a nevezést a kártyán lévő számmal tudja megkezdeni. Akinek nincs meg a Versenyengedély kártyája, az egyesülete vezetőjétől tud segítséget kérni, ők megkapták a teljes listát.
Azokon a versenyeken, ahol lehetőség van versenyengedély nélkül indulni, továbbra is lehetőség lesz e-mailben nevezni, ezt mindig a versenykiírás fogja meghatározni.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük