2014. évzáró verseny a CSC-ben

squash_2

A City Squash Clubban megrendezésre kerülő karácsonyi összevont ranglista versenyre rekord számú 118 nevezés érkezett, így az év utolsó megmérettetése a nagy érdeklődésre tekintettel maratonira sikerült, mindkét napon reggel 9-től este 9-ig tartott. A végig színvonalas, jó hangulatban zajló hétvége méltó lezárása volt a 2014-es squash évnek.

A nőknél a nyolcas táblán Csókási Gabriella és Márton Zsófia került a döntőbe. Kiélezett döntő szettes mérkőzésen Csókási Gabi bizonyult jobbnak, a bronzérmet Farkas Fatime vehette át.
„A” kategóriában Krajcsák és Szabóky kivételével a teljes magyar élmezőny rajthoz állt. A hétvége leglátványosabb mérkőzését Farkas Balázs és Püski Lénárd játszotta. Lénárd fantasztikus játékkal megnyerte az első két szettet, de Balázs fordítani tudott és másfél órás küzdelem után megnyerte a döntőnek is felérő elődöntőt. A másik ágon Sebők Benedek könnyedén jutott a döntőbe, de Balázs ellen ő sem talált fogást. A bronzéremért Püski Lénárd Boros Dávidot verte.
„B” kategóriában Reiser Dávid magabiztosan nyerte a versenyt, a döntőben Tóth Miklós ellen szoros játékban győzött. A harmadik helyet Kiss Dániel szerezte meg a végig bravúrosan játszó Kiss András ellen.
„C” kategóriában a 32-es teli táblán Bíró Balázs nem talált legyőzőre. Sebestyén Róbertnek jutott az ezüstérem és Polczer Rajmund állhatott a dobogó harmadik fokára.
„D” kategóriában léptek a legtöbben pályára, 34 fő jelent meg. A Taksonyi házi döntőben Mikó Mártonnak sikerült kiharcolni a győzelmet döntő szettben Cseke Ádám ellen. A bronzérmet Détár János szerezte meg.
A Biotech felajánlásában mindkét napon kisorsoltuk Hosszú Katinka legújabb könyvét, melyet szombaton Páj Linda, vasárnap Végh Zsolt vehetett át. A két nap alatt több mint kettő száz eredményt regisztráltam, elhasználtunk 17 Dunlop labdát, elfogyott 136 szendvics, 56 zserbó, 106 kávé, 168 üdítő, 27 üveg sör, stb.
A szombati eredményhirdetésen a Magyar Kupán meghirdetett legtrendibb csapat verseny legtöbb Facebook lájkot összegyűjtő GoaHead női csapata nevében Guti Judit vette át az ajándékcsomagot.
A versenyről készült fényképek hamarosan elérhetők lesznek a City Squash & Fitness Club Facebook oldalán.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, sportszerű játékot, kellemes beszélgetéseket és jó pihenést kívánok az ünnepekre!
Dobogósok:
NŐK: 1. Csókási Gabriella, 2. Márton Zsófia, 3. Farkas Fatime
A: 1. Farkas Balázs, 2. Sebők Benedek, 3. Püski Lénárd
B: 1. Reiser Dávid, 2. Tóth Miklós, 3. Kiss Dániel
C: 1. Bíró Balázs, 2. Sebestyén Róbert, 3. Polczer Rajmund
D: 1. Mikó Márton, 2. Cseke Ádám, 3. Détár János

Böhm Gabriella beszámolója

 

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük