Elkezdődött a 2015. évi felnőtt OB.

A hét végén a biatorbágyi Viadukt Sportközpontban elkezdődött a PwC XXVII. Egyéni Országos Squash Bajnokság 2015. verseny. Szombaton a selejtező mérkőzések zajlottak, és a vigaszág egyik része is lezajlott. Már a verseny legelején sor került szoros, izgalmas mérkőzésekre, ami megalapozta a versenynap hangulatát is. Ahogy haladt előre a verseny annál több szoros mérkőzés alakult ki, izgalmas játszmákat láthattunk. A kvalifikációs helyekre bejutott játékosok között nagy meglepetés nem volt, két fiatal játékos kiemelés nélkül tudott a legjobb nyolc közé kerülni. Vasárnap a selejtező vigaszági mérkőzései zajlottak még, szerény részvétel mellett, de a helyek itt is kijátszásra kerültek. Összességében jó felvezetés volt a következő hétvégén kezdődő főtáblás mérkőzések előtt, amikor már a hölgyek is megkezdik menetelésüket a dobogós helyezésekért.
Ha valamilyen okból a főtábláról visszalépés történik, akkor a rendezők a selejtező 9-16. helyén végzett játékosok közül sorsolással döntik el a „szerencsés vesztest”, aki a főtáblára kerülhet.

Főtáblára kerülő játékosok: Shakeel Khan, Takács Bence Ágoston, Szerencsés József, Kiss András, Frey Martin, Bíró Balázs, Fézler Zsolt, Tomcsányi Tibor
Részletes eredmények a Versenynaptárban.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük