Az EB szombati napja

Az U15-ös csapat két győzelmet szerzett a mai napon. U17-es csapatunk viszont sajnos két vereséget könyvelhetett el.
U15
Portugália ellen 3:0
Dévald Péter 3:0-ra, Dévald Tamás 3:0 illetve Laskai Vanda is 3:0-ra győzött.
Svédország ellen 3:0
Dévald Péter 3:1 Egy nagyon fontos meccsen 11 db szett labdát hárítva 50 perces mérkőzésen.
Laskai Vanda szintén 3:1-re nyert remek játékkal egy erős ellenfél ellen. Ezzel eldőlt a mérkőzés, de Kamocsai Bendegúz is nyert 3:0-ra így holnap reggel 9.00-kor a 9. helyért léphet pályára a csapat Németország fiataljai ellen.
U17-es csapatunk viszont alul maradt délelőtt Szlovákia válogatottja ellen, szoros kemény küzdelemben, 3:0-ra.
Pocsai Ákos elhozta az első szettet 17:15-re utána viszont nem bírt ellenfele erőszakos akadályozós játékával.. Szerencsés Debóra 3:0-ra kikapott ellenfele magasabb ritmusban játszott ami ellen aznap nem volt esélyünk.
Lantos Olivernek sem sikerült a szépítés pedig voltak szett labdái szép számmal két egymást követő szettben is, de nem sikerült a fontos pontokat higgadtan megjátszania. Talán egy picivel több rutin hiányzott az áttöréshez!
A délutáni meccsen sem sikerült nyerni az U17-es csapatnak. A finn válogatottól szenvedtünk 2:1 arányú vereséget. Egyedül Cseke Ádám nyert  3:0 arányban. Pocsai Ákos 3 szoros szettben kapott ki, ami talán picivel több szerencsével és kondícióval nyerhető lett volna. Róth Eszter ellenfele pedig túl technikásnak bizonyult így a holnapi napon a 16. helyért a svéd válogatott ellen lép pályára a csapat!

Török András tegnap esti beszámolója

Share this post