Pünkösd-hétvégi versenyek

Szombaton az On Line Klubban találkoztak a B-s játékosok a szezon utolsó versenyén ebben a kategóriában. Az első körben kifejezetten színvonalas mérkőzéseket láthattunk. Először Dévald Peti és Takács Bence Ágoston több mint egy órás harcát egymással, amiből több mérkőzéslabdát hárítva Peti került ki győztesen. Továbbá Dévald Tomi hatalmas küzdését és erős játékát Kispéter Ádám ellen, ahol Tominak az ötödik szettben 4 mérkőzéslabdája is volt, végül Ádám tudott fordítani, aki a végső győzelmet is megszerezte. A második helyen Lőrinczi Balázs, a harmadikon pedig Rabi Illés végzett
Minden játékosnak köszönjük a részvételt, és a klubnak a verseny megrendezését.

Tihanyban a szezon utolsó senior versenye zajlott. Nem a megszokott kellemes időjárás várta a 4 kategóriában összesen 33 nevező fallabdázót, de csak a minden kákán csomót keresők nem vették észre, hogy ez az esős idő mennyire kedvezett a virágpor allergiától szenvedőknek. (A pályákon egyébként nem esett az eső…) Végig jó hangulatban telt a verseny. Az első nap lejátszottuk a selejtezőket, majd másnap a helyosztó mérkőzéseket. (A harmadik napra már csak a páros mérkőzések maradtak hátra, amiben a szegedi különítmény volt a leglelkesebb)
Mindössze 3 lány nevezett a női kategóriába, versenyüket Udvardi Leonóra nyerte. Ö, hogy azért meglegyen a napi edzésadagja, elindult a férfi 35 plusz kategóriában is, ahol a 6. helyen végzett. Állandó vetélytársa, Takács Kata is megmérette magát a férfiak között, az 55 plusz kategóriában a 3. helyet szerezte meg.
A férfiak versenyében az eredményeket látva nem véletlen Nagy Péter Bálint előző három szezonban elnyert “Év játékosa” címe! Nem talált legyőzőre Tihanyban a két kategóriában, amibe egyáltalán nevezhetett.
Sódar Laci is hozta az elvárt “kötelezőt”, meggyőző fölénnyel nyerte a +55-ösök versenyét. A Club Tihany különdíját Nagy Péter Bálint kapta, megérdemelte. Gratulálunk a helyezetteknek, minden versenyzőnek a tisztes helytállásért, köszönet Kapinak a verseny kiírásáért és külön köszönjük a Club Tihany vendégszeretetét.
Sulyok Tibor beszámolója.

Szombaton került sor az Országos Csapatbajnokság IV. osztályának rájátszására, mely azt volt hivatott eldönteni, hogy mely csapatok végeznek az osztály első négy helyén. Ez a sorrend döntötte el azt is, hogy kik juthatnak egy osztállyal feljebb és kiknek kell osztályozót játszani a feljutásért. Az elődöntőkön a Squashberek és a ZEUS II-es csapatnak bizonyult jobbnak, utóbbi csak pontkülönbséggel. A harmadik helyért is szoros csata zajlott, a MAFC csapata szett-különbséggel tudott nyerni. A döntőben a Squashberek csapata bizonyult jobbnak, így ők szerezték meg az osztály első helyét. Az első két helyen végzett csapat feljutott a III. osztályba, a 3. és 4. helyezettnek ehhez még osztályozót kell játszania.

Share this post