A megújult elnökség megkezdte munkáját

Az átalakult elnökség megtartotta alakuló ülését és megkezdte a következő szezon előkészületeit. Az új csapat egyelőre hetente találkozott és az alábbi döntéseket hozta meg:
– Szeptembertől a mérkőzések vezetése a győztes és a vesztes játékos részére is kötelező, ez várhatóan nagymértékben fogja csökkenteni a hibás ítéleteket.
– Szeptembertől a versenyeket csak minősített Versenyigazgatók rendezhetik, ennek szabályzata kidolgozásra kerül
– A következő szezonban a nevezési díjak nem változnak
– Szeptembertől a versenyrendezési díjak a felére csökkennek (400.- illetve 250.- Ft), és ismét bevezetésre kerül a Versenyigazgatók díjazása is (400.- illetve 250.-/fő)
– A következő szezonban a versenyek mennyisége megegyezik az előző szezonéval.
– A női versenyek már három induló esetében is lebonyolításra fognak kerülni
– A következő szezonban a szövetség 2 millió forintot fog fordítani az utánpótlás csapatok EB részvételére
– A következő szezonban a szövetség 2 millió forintot fog fordítani a junior játékosok egyéni nemzetközi SS és GP versenyeken való szereplésének támogatására.
– A következő szezonban azok az egyesületek, ahol tényleges utánpótlás nevelés folyik, összesen 1 millió Forint támogatásban részesülhetnek, fő szempontok az igazolt utánpótlás játékosok száma, és a hazai versenyeken való részvételük.
– A válogatott kerettagság feltételrendszere szeptemberre kidolgozásra kerül.
– Szeptembertől a junior ranglista rendszere változni fog, ismét pontot lehet kapni a JO versenyeken való szereplésekért.
– A következő szezonban a versenyek rendezése részben pályáztatással, részben kijelöléssel és többségében egyeztetett kiosztásban fog elosztásra kerülni.
– A felnőtt CsB. szabályozni fogja a külföldi játékosok számát, mérkőzésenként 1 főre.
– A 2016-2017-es szezonban a felnőtt csapatbajnokság I. osztályos csoportjában egy egyesület csak egy csapattal képviseltetheti magát
A következő elnökségi ülés 16-án kerül megrendezésre, amikor már megkezdődik a felmerül változások részletes kidolgozása is. Az összes szabályzat átnézésre és megújításra kerül. A változtatásokról igyekszünk rendszeresen beszámolni.

Share this post