Hosszú hétvégi versenyek

Az elnökség döntése értelmében kicsit változtatott az eddigi szokásaán, hiszen a hosszú hétvégékre nem szokott versenyeket tenni. Tekintettel arra, hogy a versenynaptár már így is “sűrű”, kisérleti jelleggel egy háromnapos ünnepre tett két versenyt is. Már tudható. hogy ez a játékosoknak nem okozott problémát, hiszen mindkét versenyen szép számú nevező jött össze.
Pethő Zoltán beszámolója:
Az idei versenynaptár harmadik D-kategóriás versenyének adott otthont a Budakalászi Sportcsarnok.
Viszonylag szép számmal, 26 fővel vágott neki a mezőny a küzdelmeknek, többen közülük életükben először estek át a tűzkeresztségen. Nem éppen a kiemeltek napja volt ez, az első négyből egy játékos tudta “beverekedni” magát a legjobbak kvartettjébe. A győzelmet, az ismét jó formában játszó Tamásy Ábel szerezte meg Márton Zsoltot verve a döntőben, míg a 3. helyre szoros küzdelemben a két fehérvári játékos közül Kalmár Zsolt ért oda Szigetvári Péter ellenében. Külön kiemelném a taksonyiak kezdő fiataljait, illetve a lelkes soproni különítményt, akik dacára a nagy távolságnak rendületlenül 3-4 fővel jelennek meg versenyről versenyre.

Horváth István összegzése szerint a Colosseumban megrendezett B kategóriás versenyen minden rendben zajlott. Minden nevező megjelent. Nem volt sérülés, sem sportszerűtlen magatartás. Mindenki lejátszotta minden mérkőzését. Az első helyet Tóth Miklós szerezte meg Tomcsányi Tibor előtt. A harmadik helyért Lőrinczi Balázs Dévald Tamást győzte le.

Share this post