A szezon utolsó szövetségi versenye a CSC-ben

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a City Squash Klubban a 2015 év utolsó versenyét A szombati napon a B és a D kategória játékosai, vasárnap pedig a hölgyek, az A-s és a C-s fiuk mérhették össze tudásukat.
Az első napon  egy sajnálatos esemény miatt félbe kellett szakítani a versenyt.
Az egyik játékos édesapja rosszul lett, de a mentők segítségével sikerült stabilizálni az állapotát.
Ezúton is szeretnék neki jómagam és az egész fallabda társadalom nevében mielőbbi felépülést kívánni. Visszavárunk!
A verseny további sorsáról majd az elnökség dönt. Gyakorlatilag a középdöntőkig jutottunk el, lég sok mérkőzés van még hátra.
Vasárnap a C kategóriások kezdték a versenyt. A végső győzelmet Kamocsai Bendegúz szerezte meg, szett-veszteség nélkül. A döntőben

Nagy Péter Bálintot verte, aki addig remekül  játszott, több öt szettes mérkőzéssel a lábában, már kicsit fáradtan várta a finálét.
A harmadik helyet Tamásy Ábel húzta be. Közel 45 perces mérkőzésen 3/2-re győzte le Mikó Mártont.
Az A-ban a két kiemelt került a döntőbe. Szabóky Marci már 2/0-ra vezetett, de a végső győzelmet Vas Máté szerezte meg, sikerült megfordítania mérkőzést.
Örömmel láttuk újra köreinkben Polgár Lucát és Püski Lénárdot, akik az ünnepekre érkeztek haza Amerikából. Voltam olyan gonosz és kaptam az alkalmon, Lénárdot megkértem segítsen Balázsnak levezetni a döntőt. Nem gondoltam bele, hogy egy hosszú repülő úton van túl, ezúton is köszönöm neki a segítséget még egyszer.
A lányoknál Márton Zsófi állhatott a dobogó legfelső fokára. Ő a visszatérő /remélem sokáig élvezhetjük társaságát köreinkben/ Kiss-Máté Csengét verte a döntőben.
A bronzmérkőzést Farkas Fatime nyerte 3/1 arányban Csókási Eszter ellen.
Összességében több mint száz induló és remek mérkőzések jellemezték a versenyt.
Találkozunk 2016-ban!

Farkas János beszámolója

Az elnökség hamarosan meghozza a döntését a verseny lezárásával kapcsolatban, amint megszületik, közzétesszük. Elsődleges cél a verseny befejezése lehet, de ezt még át beszélni az érintettekkel is. Köszönjük Farkas János és Somi Attila áldozatos segítségét, és mielőbbi jobbulást kívánunk a betegünknek!

 

 

Share this post