Csapatbajnokság 2. forduló után

Beérkeztek a csapatbajnoki forduló jegyzőkönyvei, és már az eredmények felvitelre kerültek. A Versenynaptárban az összesített táblázatok olvashatóak. A részletes eredmények felvitele a következő napokban kerülnek közzétételre, ebből a mérkőzések részletei si kiolvashatóak lesznek.
Egy átfogó beszámoló addig, amíg a részletek ismertek lesznek:

I osztály:
A legszorosabb mérkőzésen a megszerzett pontok döntöttek a Battai Fáraó I és a CSC I. között az utóbbi javára. A mérkőzések többsége sima győzelmekkel zárult. Az élen a PSA I-es csapata és a tavalyi bajnok Vidux-Szeged csapata áll, úgy, hogy a szegediek idáig összesen öt szettet  engedtek ellenfeleiknek. A harmadik fordulóban találkozik a két csapat, vélhetően itt dől majd el az elsőség kérdése. A csoport végén jelenleg egy nullapontos csapat áll, az ő sorsa már valószínűleg megpecsételődött.
II osztály:
Az etalon veretlensége és a csoport vezetése meglepetésnek mondható, a csapat szépen újjászerveződött. Ha ilyen sikerrel veszi a még meglévő mérkőzéseket, akkor felsőbb osztályba léphet. A dobogós helyek megszerzése is még elég nyitott kérdés. Egy biztos kieső már van, a csapatnak még nem sikerült pontot szereznie a csoportban.
III osztály:
Itt is volt olyan mérkőzés, amit a megszerzett pontok mennyisége döntött el. A Gekko II-es csapata 9 ponttal győzte le a Mega I-es csapatát. Ebben a csoportban született a legtöbb döntetlennel végződő találkozó, ami vélhetően azt is jelenti, hogy ez a legkiegyensúlyozottabb csoport. A mostani állás szerint három csapatnak van esélye megszerezni az első helyet, itt is maradt izgalom a záró fordulóra. A csoportot egy 1 pontos csapat zárja, ő már vélhetően alsóbb osztályban folytatja a következő szezonban.
IV/A osztály:
Két veretlen csapat van a csoportban (Go Ahead III. és CSC Junior), akik a 3. fordulóban egymással is játszanak, ez lehet a döntő találkozó. A csoport végén jelenleg két olyan csapat is található, akik még nem szereztek pontot, ők is pályára lépnek egymás ellen a végső fordulóban.
IV/B osztály:
A Totem II – PSA-Griff IV csapata játszotta legszorosabb meccset, itt 9 pont döntött a PSA javára. A jelen állás szerint a CSC Friendship és a PSA csapatai esélyesek a végső győzelemre, A CSC-s csapat eddig 100 %-os teljesítményt nyújtott. Két leszakadó csapat áll az utolsó helyeken, de mindenki szerzett már pontot a csoportban.
Női csoport:
A hölgyeknél az újonc Top Challenge csapata minden mérkőzését megnyerve vezeti a versenyt. A második helyen két csapat áll fej-fej mellet, érdekesség, hogy egyikük csak két játékossal állt ki, mégis meg tudott kapaszkodni. Egy leszakadó csapat van, akik még nem nyertek mérkőzést. Az utolsó forduló még tartogathat izgalmas mérkőzéseket, a győzelem kérdése még nem lefutott.

 

Share this post