Második helyezés az U19-es Európa Bajnokságon!

Tegnap véget ért az U19-es egyéni Európa Bajnokság, ami kiemelkedő magyar sikert hozott. Farkas Balázs a dobogó második fokára állhatott fel, ami olyan eredmény, amit magyar játékosnak még nem sikerült elérnie. A döntőben az angol Patrik Rooney volt az ellenfele, ahol 3:0 arányban (11:5, 11:7, 11:8) alul maradt, de így is nagyon szép eredménnyel zárta a verseny.
Gratulálunk Balázsnak az eredményéhez, szép siker volt. Dicsérnünk kell a Squashberek SE-nél folyó munkát, és az edzéseket irányító Farkas Jánost is. Köszönjük, szép munka volt!

Balázs rövid nyilatkozata:
Sajnos kikaptam a döntőben 3:0-ra az angol ellenfelem ellen és így a dobogó második fokára állhattam fel az Európa bajnokságon. Összességében úgy gondolom, hogy elégedett lehetek az ezüst éremmel mert szerintem hogy egy magyar állhat az Európa bajnokságon a dobogón olyan országok mellett mint Anglia és Franciaország, akkor nincs sok okom a búslakodásra. A döntőben sajnos pontatlan voltam és végig az angol fiú irányított és nem tudtam vele tartani a tempót a sok pontatlan ütés miatt. Kijöttek a hiányosságok, amiket kemény munkával ki lehet javítani és ezért tenni is fogok. Köszönöm szépen mindenkinek, aki támogatott a verseny alatt.

Share this post