CSB. kiesők, feljutók és osztályozók

Beérkezett az összes jegyzőkönyv az Országos Csapatbajnokság után, így ismertté vált a következő találkozók résztvevőinek neve. A IV. osztályban a csoportok élén végző csapatok még egy rájátszásban döntik el az osztály végső sorrendjét. A találkozókra a City Squash Clubban kerül sor, május 14-én 10:00 órai kezdettel. A CSC Friendship csapata a Totem Squash SE I-es csapatával, a CSC Junior csapata pedig a PSA-Griff IV-es csapata ellen lép pályára. A két vesztes a harmadik, a két győztes pedig az első helyért játszhat tovább.

A kiesők, a feljutók és helyosztót játszó csapatok is ismertté váltak:
Az I- osztályból az Alba-Török SE II-es és a PSA-Griff SE II-es csapata esik ki a II. osztályba. A II. osztályból az Etalon SE és a Go Ahead SC. SE II-es csapata jut fel az I. osztályba. A Battai Fáraó KSE I-es csapata az Öntöde-ZEUS SE I-es csapatával helyosztón dönti el a további szereplések osztályba sorolását. A mérkőzés színhelye Szombathely lesz.
A II. osztályból a Khan Squash Academy I-es csapata kiesett és a III. osztályban folytatja a következő szezonban, helyüket a Top Challenge SE II-es csapata foglalja el a II. osztályban. A Black Knight-BLE II-es csapata a Top Challenge SE III-as csapatával játszik osztályozót az RSC-ben, az Öntöde-ZEUS SE II-es csapata pedig a Squashberek csapatával játszik osztályozót Tatabányán.
Az osztályozó mérkőzéseket június 12-ig kell lejátszani a résztvevők megegyezésével. Ha a csapatoknak nem sikerül megegyezésre jutni az időpontban, akkor a mérkőzések kijelölt időpontja 2016. június 12. 12:00 órakor az alsóbb osztályban játszó csapat által megjelölt helyszínen.
A III. és IV. osztály osztályozóit a rájátszás után tesszük közzé.

Share this post